World Cup-løpere til Reistadløpet

Til Reistadløpet 2019 stiller det fire landslagsløpere. Det er Eirik Brandsdal, Mari Eide, Sondre Turvoll Fossli og Tiril Udnæs Weng.

Disse stiller også i «SNN Supersprint» på Setermoen fredag 5. april klokken 19.00. Dette sammen med lokale toppløpere som Anna Svendsen og Eirik Valnes, samt seks ProTeam-løpere – tre av hvert kjønn.

Eirik Brandsdal, som kom på andreplass i verdenscupen i sprint i to påfølgende sesonger (2013/2014 og 2014/2015), har totalt sju verdenscupseire og vant NM-femmila sist han var i Nord-Norge og konkurrerte (Harstad 2015).

Mari Eide imponerte stort senest under VM i Seefeld for noen uker siden når hun tok bronse på sprinten som Maiken Caspersen Falla vant. Mari er samboer med Anders Gløersen som er på Team Oslo Sportslager – Rustad IL, og samboerparet skal altså gå Reistadløpet lørdag 6. april 2019.

Sondre Turvoll Fossli er, sammen med Eirik Brandsdal, på sprintlandslaget. Sondre har sølv fra junior-VM og en verdenscupseier i klassisk sprint.

Den fjerde som kommer er Tiril Udnes Weng. Hun har en tvillingsøster, Lotta Udnes Weng, og disse to er blant de «up-and-coming» norske kvinnelige langrennsløperne.

Vi gleder oss til å se disse i Reistadløpstraseen lørdag 6. april, samt at de skal bidra i forbindelse med Barnas Reistadsprint på fredagen – og de skal altså være med på SNN Supersprint rett etter Barnas Reistadsprint fredag 5. april.