Nedennevnte er kun et utdrag fra noen punkter i Race Regulations. Alle løperne må sette seg inn i Race Regulations i sin helhet i forkant av påmeldingen.

Rennkontor

Rennkontoret er på kommunehuset på Setermoen og har følgende åpningstider;

fredag 1. april kl. 11.00 – 20.00

Lørdag 2. april kl. 08.00 – 10.30

Tidtaking

Startnumrene har integrert time-chip. Startnummeret må være synlig på brystet gjennom hele løpet. Reistadløpet bruker netto-tid slik at tiden starter i det hver enkelt løper passerer Start-streken.

Starttid og cut-off tid

Start klokken 10:00 for damer elite og klokken 10:30 for alle øvrige løpere.

Cut-off-tidene er som følger;

  • Orta kl. 14.00
  • Kampenhytta kl. 15.00

Buss

Det er shuttlebuss både fra Målområdet ved Rustahøgda – og fra Bardufoss Hotell – til Start på Setermoen om morgenen. Det er også shuttlebuss fra Målområdet tilbake til Setermoen etter løpet for de som må hente bilen sin.

Det anbefales å bestille shuttlebuss når man melder seg på løpet. Det er også mulig å kjøpe bussbillett ved ombordstigning. Prisen er kr. 125,- pr. enkelttur.

Busstidene er som følger;

Fra – Til Tid
BARDUFOSS RUSTAHØGDA – SETERMOEN 08:30, 08:45, 09:00, appr. 16:30
BARDUFOSS HOTEL – SETERMOEN 08:30
BARDUFOSS RUSTAHØGDA – BARDUFOSS HOTELL appr. 16:30

Da vi ønsker å ha flest mulig parkeringsplasser til publikum på Rustahøgda anmoder vi på det sterkeste at løperne som ankommer i egen bil – aller helst samkjøring – bruker parkeringsplassen ved Start (Artillerisletta) og så tar shuttlebuss tilbake til Setermoen etter målgang/premieutdeling. Husk å ta med tøyet deres før dere tar bussen tilbake til Setermoen. Parkeringen er gratis.

Beregn god tid da det kan være mye trafikk på løpsdagen.

Start og mål

denne linken finner dere arenakart for start- og målområdet.

Bagasje

Løperne får utdelt en pose og merkelapp sammen med startnummeret hvor klær og utstyr skal pakkes i, og som arrangøren frakter til Målområdet. Maksimum vekt er 3 kilo. Løperne er selv ansvarlige for å sette posen ved «Reistadløpstraileren» som er parkert ved Startområdet, samt hente posen ved Målområdet.

Premieutdeling

Premieutdelingen starter ca kl. 14.30 i Bardufosshallen. Trekkepremier trekkes i år på forhånd og legges i de respektive vinneres deltakerposer sammen med startnummeret. Alle løperne som fullfører får medalje rett etter målgang.

Tapt og funnet

Dersom man glemmer eller mister noe så kontakter man lederen på rennkontorene som følger;