VIRTUELLREISTADLØPET

Nedenfor følger informasjon om den virtuelle løsningen for Reistadløpet 2021.

Selve registreringslinken til den virtuelle løsningen kommer så snart de siste teknikalitetene er på plass i løpet av få dager. Denne publiseres både på web- og Facebooksiden vår.

Hensikt, gjennomføring og periode:

Hensikten med å tilrettelegge for en virtuell gjennomføring er å få folk i aktivitet der de bor, og derigjennom bidra til å hindre smittespredning. VirtuellReistadløpet kan gjennomføres hvor som helst og når som helst mellom 1. og 18 april 2021. Finn en skitrase der du bor. Det spiller ingen rolle om det er en lett, middels eller krevende trase, og du bestemmer selv om du vil gjennomføre VirtuellReistadløpet alene eller sammen med familie eller venner. I tillegg bestemmer du selv starttidspunkt innenfor angitt periode, og den eneste regelen er at løpet må fullføres innenfor en og samme dag.

Du kan bruke smarttelefon, smartklokke, pulsklokke eller aktivitetsbånd som din personlige «virtuelle tidtager».

Oppskriften er som følger:

• Registrer deg på EQ Timing

• Start økten på din valgte enhet og gjennomfør en distanse på minimum 30 km.

• Etter endt økt går du inn på «Min side» (self timing) i EQ Timing og laster opp økten.

Hva kreves av utstyr og/eller apper:

• Du har muligheten til å koble til Strava, Garmin, Enduro eller Endomondo for å laste opp økten fra disse appene. Økten må lastes opp som en GPX-fil.

• Alle smarttelefoner, smartklokker, pulsklokker eller aktivitetsbånd som støtter logging av økter kan brukes.

• Har du ikke klokke så kan du bruke smarttelefon ved for eksempel å laste ned appen Strava hvor du kan opprette profil gratis. Denne kan du enkelt bruke til å logge økten, og legge den til på «min side» (self timing) i EQ Timing etterpå̊, så får du med tiden om du ønsker det.

Gjennomført VirtuellReistadløpet teller på lik linje med et fullført ordinært Reistadløp (gjelder fra og med det året man fyller 13 år).

Registreringsavgift:

For å få godkjent VirtuellReistadløpet som et gjennomført ordinært Reistadløp og få tilsendt løperpakken*, må man registrere seg via EQ Timing på denne lenken https://signup.eqtiming.com/Pamelding/VirtuellReistadlopet-2021/g295.25578?Event=Reistadlopet

Registreringsavgiften er som følger;

* kr. 200,- – født i 1996 og tidligere

* kr. 100,- – født i 1997 og senere

De som allerede har meldt seg på Reistadløpet 2021 vil få tilsendt mail på hvordan man overfører påmeldingen til Reistadløpet 2022 eller få refundert 100 % av påmeldingskontingenten. De som overfører påmeldingen til Reistadløpet 2022 får gratis registrering på VirtuellReistadløpet 2021 gjennom å bekrefte dette på den mailen som EQTiming sender ut ila få dager.

* = løpere med postadresse utenfor Norge får ikke tilsendt løperpakken.

Løperpakke*/premiering:

Det lages en egen Reistadløpet 2021-pin som alle deltakere får tilsendt pr. post sammen med en Reistadløpslue etter at perioden er over. Noen av våre leverandørpartnere vil i tillegg stille med flotte trekkepremier. Deltakere blir med i denne konkurransen ved å legge ut bilder på sosiale medier med hashtaggen #purearcticmadness og premiene blir trukket etter avsluttet periode. Reistadløpet forbeholder seg retten til å bruke alle bilder vederlagsfritt i sin egen promotering.

Alfabetiske lister over fullførte:

I VirtuellReistadløpet går du i ditt eget tempo og det er ingen tidtaking. Alfabetiske lister over samtlige som har fullført VirtuellReistadløpet kan dere fortløpende se på EQ Timings sider (eksakt link vil komme etterhvert). Adelskalenderen oppdateres først etter at perioden er over.

Værforbehold og smittevern:

Før du legger ut på VirtuellReistadløpet så forutsetter vi at du har sjekket værmeldingen og at du tenker på din egen sikkerhet. Husk også å etterleve de til enhver tid gjeldende smittevernregler. Her er det ingenting som holder deg tilbake fra å bli med på VirtuellReistadløpet.

I og med at det er første gangen vi tilrettelegger for et virtuelt løp tar vi forbehold om at det kan bli gjort små endringer eller justeringer i informasjonen ovenfor.

GOD TUR!