VIKTIG MELDING – SJEKK MAIL

I går kveld sendt EQTiming ut informasjon pr. mail til alle som var påmeldt Reistadløpet 2021 hvor de kan ta valget om de vil ha 100 % av påmeldingskontingenten refundert eller om de ønsker å overføre påmeldingen til 2022-løpet.

ALLE må melde tilbake senest 30. april hva de ønsker å gjøre. I denne mailen er det også en kupongkode til QReistadløpet/ VirtuellReistadløpet. De som velger å overføre påmeldingen til 2022, samt ønsker å gå QReistadløpet eller VirtuellReistadløpet i år, må bruke denne koden når dere registrerer dere for QReistadløpet eller VirtuellReistadløpet 2021.

For de som IKKE responderer innen fristen 30. april, så vil hele påmeldingskontingenten doneres til Reistadløpet.Ytterligere informasjon om de ulike løsningene nevnt ovenfor ble også sendt ut pr. mail i et nyhetsbrev direkte fra Reistadløpet i går kveld.

Hvis det er noen som ikke lykkes med å utføre det som står i mailen fra EQTiming eller i nyhetsbrevet fra oss, ber vi dere kontakte oss pr. mail til info@reistadlopet.no