Reistadløpet feirer gjenåpningen med Early Bird-priser

Reistadløpet feirer gjenåpningen og satser på ny deltakerrekord.
– Bli med å feire gjenåpningen med folkefest og ny deltakerrekord på Reistadløpet 2. april.

Daglig leder Ivar Holand i Reistadløpet stråler, og frister med redusert påmeldingsavgift for å dra bredden fra Setermoen til Rustahøgda 2. april.
– Vi tilbyr Early Bird-priser på påmeldinger som foretas torsdag 3. februar. Dette gir opp mot 27 prosent rabatt på ordinær påmeldingsavgift, og målet er å skape folkefest og ny deltakerrekord. Tilbudet gjelder fellesstarten på Reistadløpet lørdag 2. april, understreker Holand.
Nå ser han og staben på over 300 frivillige fram mot en festdag der lokale løpere uavhengig av nivå får stille til start sammen med verdens fremste langløpere som allerede er godt i gang med Visma Ski Classics som Reistadløpet er på terminlisten til.

– Reistadløpet er klar til å gjennomføre et nytt topp arrangement, og dugnadsviljen er stor hvor alle har en enorm vilje til å gjøre årets løp til tidenes beste. Det vil mer enn 300 frivillige fra arrangørklubbene Bardu IL, BOIF og IL Kampen bidra til, sier Holand.
– Vi har jo tidligere varslet at løpet som sådan gjennomføres, men nå er det full åpning også for alt av side-arrangement under Reistadløpsuka. All tvil er ryddet bort, nå blir det et Reistadløp som vi kjenner.

Regjeringen valgte altså å følge oppfordringen fra Norges Idrettsforbund om en full gjenåpning. Dermed åpnes også hele breddeidretten for voksne, samtidig som antallsbegrensninger for arrangementer med tilviste plasser fjernes innen- og utendørs. 

– Vi er veldig glade for at regjeringen nå sørger for full gjenåpning for hele idretten så alle utøvere får normal aktivitet med trening og konkurranser. Tiden var moden for en full gjenåpning, og våre ønsker er innfridd, sier idrettspresident Berit Kjøll.
– Dette betyr endelig idrettsglede for alle!
(Foto: Magnus Östh, Visma Ski Classics).