QR-tilbud også i 2022

Nå når påmeldingen til Reistadløpet 2022 åpner førstkommende lørdag (25. september) så vil man registrere at det blir et QR-løpstilbud også kommende vinter. Erfaringene og tilbakemeldingene fra årets QReistadløp var helt klare på at vi fikk med oss mange turgåere som ellers ikke ville ha stilt til start i et ordinært Reistadløp, og derfor tilbyr vi QReistadløpet også kommende vinter.
Og det er allerede plottet at QReistadløpet 2022 gjennomføres de to dagene før selve løpsdagen, torsdag 31. mars og fredag 1. april, samt palmehelgen (9. og 10. april) og påskehelgen (fredag 15., lørdag 16. og søndag 17. april 2022). QReistadløpet går mellom Storlømyra (Bardu ILs skistadion) og Rustahøgda (BOIFs skistadion), og man velger selv om man vil gå sørover eller nordover. Vi kommer etterhvert med et oppdatert rennreglement for QReistadløpet her på våre websider og vi skal prøve å forbedre de svakhetene vi avdekket ifm 2021-QReistadløpet med tanke på registreringen av QR-kodene på de ulike sjekkpunktene.
Vi håper dog at de aller, aller fleste melder seg på det ordinære Reistadløpet og får oppleve den fantastiske stemningen fra starten på Artillerisletta til målgangen på Rustahøgda. Dette med nesten 2.000 løpere til Start på Artillerisletta, kanonskuddet som startsignal, TV-helikopteret som flyr over, flere hundre soldater som tramper i takt når du er på tur opp Orta, jublende publikum flere steder langs traseen, stemningen ved Kampenhytta og heiaropene ved målgangen. Med masse, masse mer!
Uansett – påmeldingen åpner lørdag 25. september klokken 12.00 – og uansett om du melder deg på det ordinære Reistadløpet eller QReistadløpet; HJERTELIG VELKOMMEN TIL REN ARKTISK GALSKAP I APRIL 2022!