Marit Bjørgen til Reistadløpet 2022

Lørdag 2. april 2022 stiller verdens mestvinnende vinterolympier på startstreken på Artillerisletta. Med 8 gull, 4 sølv og 5 bronse tilsammen i vinter-OL mellom 2002 og 2018 topper Marit Bjørgen (41) denne statistikken, og nå er hun altså klar for Reistadløpet 2022!

Marit har signert ny kontrakt med Team Ragde Eiendom hvor hun har forpliktet seg til å gå fem løp i Visma Ski Classics kommende sesong. Og ett av disse er selvfølgelig Reistadløpet. I tillegg skal Marit gå fire av de andre store løpene – Jizerská 50, Marcialonga, Vasaloppet og Birken.

Marit, som ble nummer to i Vasaloppet i år, sier at seiersmulighetene sannsynligvis er større både i Marcialonga, Birkebeineren og Reistadløpet, og med en utfordrende trase og festesmurning under skiene blir nok Marit en av de aller, aller største favorittene til å vinne Reistadløpet kommende sesong. Så får vi se om hun tar Astrid Øyre Slinds løyperekord fra 2019 på 2.19.06,00…

Med Marit Bjørgen på startstreken er vi sikre på at det er veldig, veldig mange som ønsker å stå i samme startfelt i fellesstarten på Reistadløpet 2022. Og de som ikke ønsker å gå selv er hjertelig velkommen til å heie frem både Marit og opp mot de 2.000 andre løperne neste år.

Hjertelig velkommen nordover til Ren Arktisk Galskap, Marit Bjørgen!