Mange utlendinger til 2020-løpet allerede

Pr. 18. desember 2019 er det allerede veldig mange utlendinger som er påmeldt til Reistadløpet lørdag 28. mars 2020.

Av de totalt 153 påmeldte så langt kommer nesten 42 % av disse fra utlandet. 64 løpere fra andre nasjoner og 89 nordmenn er påmeldt få dager før julen ringes inn. Og det er mange nasjonaliteter representert blant de 64 utenlandske løpere. Tsjekkia, Tyskland, Spania, Finland, Frankrike, Storbritannia, Island, Polen, Russland, Sverige, Sveits og USA – i tillegg til Norge.

I år hadde vi ingen fra Sveits med, men etter at turoperatøren Sandoz Consept i Sveits la inn Reistadløpet som en av sine ski-pakker kommende sesong, så har vi fått med oss sveitsere igjen på Reistadløpet. Hyggelig er det også å registrere at vi allerede har fått tre ganger så mange løpere fra Frankrike påmeldt til 2020-løpet enn hva vi hadde på 2019-løpet. Forhåpentligvis er dette et resultat av det markedsføringsfremstøtet vi har gjort i det franske skimagasinet Nordic Magazine.

Så får vi se om vårt promofremstøt på Finlands største nettsted for langrenn, Hevoskuuri, gir oss flere enn de 14 finlenderne som deltok på Reistadløpet 2019. Vi både håper og tror det.