KSAT viderefører partnerskapet med Reistadløpet

KSAT (Kongsberg Satelitte Services) viderefører sitt partnerskap med Reistadløpet. KSAT inngikk sin første partneravtale med oss når vi ble en del av Visma Ski Classics i 2017. Den avtalen var kun for 2017, men ny avtale ble signert for 2018 – 2020. Nå skriver vi 2021 og avtalen med KSAT er altså videreført nok en gang.

Dagens avtale gjelder for 2021 og 2022 med opsjon for 2023 og 2024, og det er en økning i de økonomiske rammene i forhold til forrige avtale. Vi er særdeles godt fornøyde med at KSAT fortsetter som en viktig partner til Reistadløpet, og det bidrar ikke kun økonomisk til oss, men også med tanke på antall påmeldte løpere all den tid vi har mange KSAT-ansatte som går Reistadløpet.

Magnar Slåtto, Vice President Business Support i KSAT, sier i en kommentar at «KSAT opplever at Reistadløpet med sin «Pure Arctic Madness» setter landsdelen og idretten i et godt lys. Reistadløpet byr på det beste av skiopplevelse, natur og møte mellom mennesker. For KSAT er Reistadløpet miljøskapende, helsefrembringende og gøy!«.

Vi takker Magnar og KSAT for greie og reale forhandlinger, og vi ønsker KSATs ansatte lykke til på Reistadløpet lørdag 10. april 2021!