Gran Fondo Strade Statskog Blåtind erstatter Reistadrittet i 2022

Reistadrittet har måttet avlyse rittet i år, og som mange vet så inngår dette rittet i Reistadtrippelen sammen med Reistadløpet og Reistadtråkket. Nå er det dog klart at det nyetablerte sykkelrittet Gran Fondo Strade Statskog Blåtind erstatter Reistadrittet i trippelen og dermed får alle som ønsker å gjennomføre Reistadtrippelen muligheten til det.

Gran Fondo Strade Statskog Blåtind gjennomføres for aller første gang i Nord-Norge, og rittdatoen er lørdag 25. juni 2022. Rittet er 162 kilometer, men det er mulig å sykle en kortere trase (77 kilometer). Den korte traseen er noe lengre enn Reistadrittet (drøye 50 kilometer), og løpet går både på asfalt og grus. I Gran Fondo Strade Statskog Blåtind sykler du Norge på tvers; fra Øvre Dividal – gjennom Skjold leir og Forsvarets skytefelt i Mauken og Blåtind – via Sørreisa og med målgang midt i Bardufoss sentrum!

Kontaktperson  for rittet er BOIF Sykkel v/David Andreassen – david.andreassen.1972@gmail.com – telefon 405 29 803, alternativt Stig Magne Hagen – arenabardufoss@gmail.com – telefon 479 77 050.

Mer om Gran Fondo og informasjon om påmelding finner du på deres webside