Først 700 meter i sporet, så venter Marit, Erik og Andreas

  Med Sparebanken Nord-Norge som viktig medspiller, arrangør og sponsor er Barnas Reistadsprint blitt en svært fin tradisjon i tilknytning til Reistadløpet. 

  I år arrangeres sprinten 1.april, og at medaljene denne gang skal deles ut av OL-vinnere, verdensmestere og langløpsstjerner er ingen spøk.

-Det gleder oss stort å  få invitere barn og unge til den store skifesten Reistadløpet er, sier Siri Lund, banksjef i Sparebank 1 Nord-Norge på Finnsnes.

   Også for arrangørklubbene Kampen IL, Bardufoss OIF og Bardu IL er det nesten 700 meter lange langrennet som arrangeres i Setermoen sentrum i dag fredag 1.april klokken 18:00, dagen før de voksne slipper til, viktig. Det handler også om rekruttering til langrennssporten, om å motivere de yngste gjennom lek inn i vår nasjonalsport. 

-Vi ønsker at også de yngste skal få ta del i denne folkefesten, og derfor har vi i flere år tatt arrangøransvar for Barnas Reistadsprint, dagen før dagen. Vi snakker om en uhøytidelig skisprint på under 900 meter. Det er gratis å delta, og alle som stiller til start får en flott medalje som takk for innsatsen. Voksne må gjerne følge de yngste gjennom løypa, og vi håper at så mange som mulig melder sine barn på slik at vi sammen kan få til en skikkelig folkefest 1.april. Påmelding kan skje på bankens nettside SNN.no  (Barnas Reistadsprint) eller løpsdagen på kommunehuset i Bardu fra klokken 12:00 og fram til 17:30, en halv time før start. 

   -Jeg gleder meg veldig til dagene som kommer, og oppfordrer så mange som mulig til å bidra til å skape en folkefest på Setermoen på fredag. Tidligere har flere hundre ivrige barn opp til 12 år stilt til start, så interessen har vært stor. Når barna denne gang også får sine medaljer utdelt av våre egne norske, og ikke minst lokale internasjonale stjerner, ja da ligger alt til rette for en skikkelig folkefest.

Kort om Barnas Reistadsprint 1.april 2022

Påmelding her: http://ski.snn.no/

Kjekt å vite om barneløpet:

Det er gratis å delta, og alle deltakere får medalje i mål. 

Hvem kan delta?

Barna starter i puljer etter årsklasse:

Under fem år 

6-7 år

8-10 år

11-12 år

Hvor lang er løypa?

Dette er et uhøytidelig skirenn på cirka 700 meter. Alle kandelta, og for de minste kan gjerne mamma eller pappa gå på ski ved siden av.

Hvor henter jeg startnummer?

Fra kl. 12-17.30 kan du hente startnummer i sekretariatet i kommunehuset.

Hvem er arrangør?

SpareBank 1 Nord-Norge er arrangør, og våre ansatte møter du i alt fra påmelding og registrering til speaker og utdeling av medaljer.