Coop Nord SA viderefører sitt partnerskap med Reistadløpet

Coop Nord SA har vært med som partner til Reistadløpet siden de ble en del av Visma Ski Classics i 2017. Nå har de valgt å videreføre partnerskapet for ytterligere tre år gjennom å fortsette som hovedpartner med verdens nordligste Visma Ski Classics-løp.

Marit Hemmingsen, Medlems- og kommunikasjonsdirektør i Coop Nord SA, forteller at -i alle partnerskap vi inngår skal våre medlemmer ha en nytteverdi av partnerskapet, og gjennom partnerskapet med Reistadløpet får alle Coop Nord-medlemmene 20 % rabatt på påmeldingskontingenten. Videre er Reistadløpet en fantastisk profileringsarena for kjedemerket Extra som vi promoterer. Dette både lokalt gjennom tilstedeværende løpere og publikum, men også regionalt, nasjonalt og internasjonalt i og med at løpet sendes direkte på NRK 1 – og til flere ti-talls land i verden. Coop Nord SA satser i Midt-Troms med både oppgraderte og helt nye butikker, og vi ønsker også å være med på å utvikle arrangement i distriktet.

Vi har stått sammen med Reistadløpet gjennom hele Covid 19-pandemien og vi er nå klare til å gjennomføre våre aktiviteter både på Ski Village’ene og på spurtpunktet på Storlømyra hvor også Camp Reistad blir, avslutter Hemmingsen.

Ivar Holand, daglig leder i Reistadløpet AS, er stolt over at Reistadløpet har partnere som ser langsiktig på sitt samarbeid med oss, og – ikke minst – partnere som har bærekraftmål knyttet til sin virksomhet.