Åpning av folkehelsetrasèen fra Setermoen til Finnsnes lørdag 17. februar

Åpningen av Folkehelsetrasèen – Reistadløypa og Summit 2 Senja-løypa – mellom Setermoen og Finnsnes, vil finne sted på førstkommende lørdag 17. februar. Traséen, som strekker seg over 100 kilometer gjennom noe av Nord-Norges vakreste landskap, vil være tilgjengelig for alle fra og med denne helgen.

Hele traséen vil være åpen hver lørdag formiddag fra nå av og frem til over påske. Dette gir en unik mulighet for lokalbefolkningen og besøkende å utforske denne vakre regionen og nyte vinteraktiviteter utendørs.

I løpet av påskeuken vil det bli gitt ytterligere informasjon om tilgjengeligheten til løypenettet. Vi oppfordrer alle interesserte til å følge med på våre offisielle kanaler for oppdateringer.

Det er viktig å merke seg at løypekjøringen på lørdager vil være avhengig av vær- og føreforholdene. Vær- og føre vil også si noe om hvor lenge løypen vil være tilgjengelig ut i uken etter at den er kjørt.

Vi oppfordrer derfor alle som planlegger å benytte seg av traseen til å sjekke skisporet.no for oppdatert informasjon før de legger ut på turen.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med daglig leder i Reistadløpet, Leif-Ketil Gamst.