Verdensberømt speaker til Reistadløpet 2018

Det er nesten som man kan si at «det skiarrangementet Kjell Erik Kristiansen ikke har vært speaker på, ikke er verdt å være speaker på«, og nå er mannen altså klar for Reistadløpet. lørdag 7. april 2018.

I går tikket SMS-bekreftelsen inn på vår mobil om at 57-åringen fra Mysen skal «debutere» i Reistadløpet – ikke som løper, men som speaker. Og det er altså ingen hvemsomhelst-speaker som kommer. Kjell Erik har en internasjonal merittliste som få andre, og har blitt veldig mye brukt som speaker i store internasjonale arrangement. Han har vært speaker på skiarenaer i over 400 konkurranser i langrenn og skiskyting – i både OL, i VM og i verdenscupen.

Eller hva skal man si om følgende karriere etter at han for første gang opptrådte som speaker under veteran-NM i orientering på Mysen for lenge, lenge siden; Ski-VM i Falun, OL på Lillehammer, ski-VM i Trondheim og ski-VM i Ramsau – i tillegg til utallige verdenscupløp. Og for ikke å snakke om speakeroppdragene han har hatt i Holmenkollen. Kjell Erik snakker svensk, finsk, tysk, engelsk, spansk – og litt italiensk. Og norsk da.

I fjorårets løp gjorde Børre Krudtå en utmerket jobb, kun beskjemmet med et veldig dårlig lydanlegg. Til 2018-løpet kan vi garantere mye, mye bedre lydanlegg og lyd, og med Kjell Erik som speaker så kan det trolig ikke bli bedre.

Og nå er han altså klar for Reistadløpet! Hjertelig velkommen, Kjell Erik.

PS! Vi rakk ikke å få en kommentar til websiden vår fra Kjell Erik før han satte seg på flyet på tur til OL i Pyeongcheng, men vi kommer tilbake til hvordan han ser på det å få lov til å «speakre» Reistadløpet for aller første gang.