Thor Hushovd, Vidar Riseth og Ronny Repvik i Reistadløypa 2019?

I dag var vi på et inspirasjonsseminar med Thor Hushovd, Vidar Riseth og Ronny Repvik i Istindportalen i Heggelia. Dette i regi av Målselv kommune ved «Arena Bardufoss» og Rema 1000.

Hushovd er ambassadør for Rema 1000 (og Arctic Race of Norway), mens Vidar Riseth er sponsorsjef i Rema 1000. Det var regionleder Rema 1000 i Nord-Norge, Ronny Repvik, som innledet på temaet «Hva betyr og hva gir idretten?«, og vi ble tatt med på en rundreise i Hushovds proffsyklistkarriere og Riseths proff-fotballkarriere. Mye relatert rundt sammenhengen mellom idrett og næringsliv. Det var to meget givende foredrag som forsterker det inntrykket at næringslivet har mye å lære av idretten – og vice verca, og at man må ta de utfordringer som ligger foran en.

Og det siste valgte næringssjefen i Målselv kommune, Kjell Furu, å ha fokus på i sin «takketale». I nært samarbeid med Reistadløpet fikk alle tre gratis påmelding til Reistadløpet lørdag 6. april 2019, og kjenner vi disse guttene rett så tar de denne utfordringen så lenge det passer inn i deres forøvrig tettpakkede program.

Regiondirektør Ronny Repvik bekreftet allerede dagen etter at han tar utfordringen og bekrefter at han hiver seg med på 50-kilometeren. Ronny, som forøvrig er født og oppvokst på Setermoen, kjente på det  å være Bardudøl og enda ikke ha gått Reistadløpet, og dermed er han med. Og om ettermiddagen lørdag 6. april 2019 har han gått sitt første Reistadløp…

Vi skal ikke la sjansen gå fra oss til å minne de to andre på om at de er invitert til Midt-Troms den første helgen i april 2019 for å gå Reistadløpet – sammen med Ronny…