Swix utvider smøreservicen under Reistadløpet..

I dag fikk vi den endelige tilbakemeldingen fra Swix om at de utvider smøreservicen i forbindelse med årets Reistadløp lørdag 7. april 2018.

Tilbakemeldinger fra flere løpere, samt den interne evalueringen etter 2017-løpet, tilsa at smøreservicen burde utvides, og etter dialog med Swix har vi fått dette på plass nå til 2018-løpet.

Det betyr at Swix stiller med personell som gir smøretips dagen før løpet. Dette skjer trolig i Ski Village på Setermoen fredag 6. april hvor det også etableres et utsalg av smøreprodukter. Smøretipsene legges selvfølgelig også ut på våre ulike plattformer (web, Facebook, Instagram). I tillegg gir de smøretips og har smøreservice ved startområdet på løpsdagen lørdag 7. april, samt at det etableres et smørepunkt i løypa. Hvor dette smørepunktet blir kommer vi tilbake til.

Vi er særdeles tilfredse med at Swix er imøtekommende når vi kommer med innspill om forbedringer til det beste for løperne våre, og vi ser frem til et utvidet samarbeid med Swix.

SWIX er en av Norges mest kjente og kjære merkevarer. I over 70 år har de laget vinterprodukter som har bidratt til at landets beste har blitt verdens beste, samtidig som tusenvis har kunnet yte og nyte i naturen. De bruker sin innovasjonskraft og ekspertise om nordiske forhold til å gi SWIX-kunden de beste produktene i større deler av året. De overrasker og leder, ved å gjøre ting nytt og annerledes. Swix har blitt en del av den norske folkesjela og finnes overalt hvor det drives skisport. 

Mer om Swix finner dere på www.swix.no