Reistadløpet AS med to «kanonsigneringer»

Tirsdag ettermiddag ble det gjennomført generalforsamling i Reistadløpet AS på kommunehuset i Bardu.

Utover at regnskapet for 2017 – som viser et overskudd på 123.000 kroner – ble vedtatt, så ble det også vedtatt et 2018-budsjett på rett i underkant av fem millioner kroner. Dette er jo proforma-saker så det viktigste som skjedde på årets generalforsamling var «Valg». Alle tidligere styremedlemmer fortsetter, men i tillegg kommer det inn to nye styremedlemmer. Og det er to «kanonsigneringer» vi har fått på plass.

Lill-Grete Bie utfyller styret på en utmerket måte gjennom sin juridiske bakgrunn. Lill-Grete fikk advokatbevilling i 2001 og er nå ansatt hos Advokatene Rege & Wibe på Finnsnes. Hun har også fire år på baken hos vår hovedpartner Statskog SF hvor hun jobbet med fast eiendom. Statskog SF er – som de fleste trolig vet – landets største grunneier. For øvrig er både Rege og Wibe langrennsinteresserte advokater, og Anders Rege (sønn av Kjetil Rege) tok sågar andreplassen på 34-kilometeren i årets Reistadløp. Lill-Grete skal for øvrig delta på Skarverennet denne helgen.

Den andre «kanonsigneringen» er ingen ringere enn Hermod Bjørkestøl. Hermod trenger egentlig ingen nærmere presentasjon for langrennsfolket. Men for at dere skal slippe å «google» ham tar vi med hva Wikipedia har om den godeste Hermod. Konklusjonen når man leser dette er at man skal lete lenge for å finne en nordmann med større lokal, regional, nasjonal og internasjonal erfaring på ledersiden enn det vi nå kan kalle for «vår» Hermod. Hvis man i det hele tatt finner noen… Gjennom sin bakgrunn vil han bli strategisk meget viktig i forhold til rekruttering av løpere, og da kanskje spesielt løpere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Dette gjennom sitt unike nettverk han har fått i sine verv i langrennssporten.

Det betyr at styret i Reistadløpet AS består av følgende; Jørn Erik Berntsen (leder), Fred-Arne Jacobsen (nestleder), Toril Skaflestad (styremedlem), Toralf Heimdal (styremedlem), Nils-Ole Foshaug (styremedlem), Siri Eide Storaa (styremedlem), Knut Eirik Dybdahl (styremedlem), Lill-Grete Bie (styremedlem) og Hermod Bjørkestøl (styremedlem).

Vi ønsker Lill-Grete og Hermod hjertelig velkommen inn i styret i Reistadløpet AS, og sjelden har vi vært mer sikre på at vi har fått inn to nye personer som utfyller de øvrige styret på en optimal måte.