Reistadløpet inngår samarbeid med Visit Senja

Reistadløpet AS er enige med Visit Senja om en partneravtale som medfører at Visit Senja blir en institusjonell partner til Reistadløpet i 2019.

Dette er klart etter dialog mellom partene etter at den nye reiselivssjefen/CEO i Visit Senja, Dan Björk, tiltrådte stillingen for kort tid siden. Avtalens hovedinnhold er at vi får profilere Reistadløpet gjennom Visit Senjas nettverk, og at vi skal se på mulighetene for å få på plass et «pakketeringsselskap» som bidrar til å «pakke» opplevelser for de som kommer til Midt-Troms for å gå Reistadløpet. Dette også i forlengelsen av at Reistadløpet skal være «mer enn bare et turrenn«. Utover dette skal Visit Senja stille med stand på Ski Village, samt oppfordre sine mer enn 50 medlemsbedrifter til å gjøre det samme.

Det er et vell av opplevelsesmuligheter i Midt-Troms, og dette må vi prøve å utnytte i mye større grad enn hva vi har lykkes med hittil. Men dette er ikke noe Reistadløpet hverken skal eller kan håndtere på egen hånd, og derfor må vi ha profesjonelle aktører som kan forestå en slik pakketering.

Når et par tusen nordmenn reiser på 4-5-6-dagers turer til Italia og Marcialonga- og får opplevelser all mass – så tror vi det er mulig å få mange utlendinger på 4-5-6-dagers turer til Midt-Troms for fantastiske opplevelser i tillegg til å gå Reistadløpet. Utover dette er det mange nordmenn som enda ikke har «utforsket» alt det fantastiske man kan oppleve i Midt-Troms, så også her er det et enormt potensiale.

Men vi må gjøre de kjent med disse opplevelsene og mulighetene, og derfor inngår vi altså nå et strategisk samarbeid med Visit Senja som vi er sikre på at på sikt skal bære frukter.