Påmeldingsrabatt til Coop Nord-medlemmer

I den hovedpartneravtalen vi har fremforhandlet med Coop Nord SA ligger det også inne en påmeldingsrabatt på Reistadløpet til Coop Nord’s medlemmer.

Denne rabatten er på 20 % og Coop Nord vil informere alle sine medlemmer pr. mail om denne muligheten, samt den rabattkoden medlemmene skal bruke ved påmelding på nett.

Denne rabatten gjelder for de Coop Nord-medlemmene som melder seg på fra og med dags dato av, og hvis det er noen som allerede har meldt seg på Reistadløpet 2019 – og som er Coop Nord-medlemmer – så er det dessverre ikke mulig å få refundert 20 % av den innbetalte påmeldingskontingenten. Men denne 20 %-rabatten gjelder også for Reistadløpet 20120 og 2021.

Coop Nord SA vil profilere denne rabattordningen til sine medlemmer både i egne mail som går ut i løpet av kort tid, samt i egne annonser i lokalavisene i Coop Nord’s nedslagsfelt i hele 23 kommuner. Denne annonseringen vil også gi Reistadløpet bred og god profilering, og det vil forhåpentligvis bidra til enda flere påmeldte til årets løp som går av stabelen lørdag 6. april 2019.

Og hvis du enda ikke er Coop-medlem så melder du deg inn via denne linken.

Og i og med at det er fredag og helgehandel, så legges denne selvfølgelig til en Coop-butikk i ditt nærområdet.

God handel og god helg, og så må du huske å melde deg på til Reistadløpet i helga! Det er kun 77 dager igjen til løpsdatoen!