Økning i antall påmeldte ProTeam-løpere…

Forleden dag fikk vi oversikten over antall ProTeam-løpere som kommer til Reistadløpet 2019.

Så langt er det meldt på 15 dame- og 49 herreløpere – totalt 64 løpere – fra 16 ulike ProTeam. Sammenlignet med det som var registrert på samme tid til 2018-løpet så er dette en økning både i dame- og herreklassen (da var det totalt 46 løpere forhåndsregistrert). Og det er vi godt fornøyd med. Samtidig vet vi at det kommer flere etteranmeldinger, så dette vil helt sikkert ikke bli det endelige tallet ProTeam-løpere i Reistadløpet 2019. Vi skal også gjøre en jobb direkte overfor de ProTeamene som pr. dags dato ikke har registrert løpere til Reistadløpet kommende år.

Vi vet at det er stor sportslig spennvidde blant løperne, men det er heller ingen tvil om at det er stor aldersmessig spennvidde. Yngste dame- og herreløpere er henholdsvis 19 (Sigrid Bye) og 20 år (Tor Olav Nesheim Hægeland), mens eldst er japanske Masako Ishida hos Team Koteng (38 år) og Martin Rejman hos Slavia Pojistona Team (50 år).

Ut fra fødselsdatoen på løperne kan vi også se at det er en ProTeam-løper som fyller år samme dag som Reistadløpet gjennomføres neste år. Det er svenske Julia Angelsiöo på Team Serneke som blir 23 år lørdag 6. april 2019. Hvorvidt hun gleder seg mest til å gå Reistadløpet eller å fylle 23 år vet vi ikke…