Også Swix stiller med trekkepremie

Vi begynner å komme i mål med trekkepremiene til Reistadløpet 2018, og den siste bekreftelsen så langt har kommet fra Swix som stiller med en meget verdifull trekkepremie som mange løpere helt sikkert ønsker å vinne.

Racingsjef i Swix Norge, Henrik Johnsen, var ikke sen på avtrekkeren når han ble utfordret og kom kjapt med følgende svar; «Vi er med og leverer en premie. Foreslår et par Triac 3.0 staver til en veil pris på 4000,-. Da kan vi gi et gavekort, der vedkommende som vinner stavene kan kontakte meg og få tilsendt riktig lengde«.

Og som Swix skriver om disse stavene på sine egne websider; «Den nye Swix Triac 3.0 er stort skritt fremover for å tilfredsstille de høyeste krav til ytelse innen langrenn. Vi har arbeidet sammen med noen av verden beste skiløpere når vi utviklet den nye Swix Triac 3.0. Hver eneste detalj har blitt analysert og vi har ikke gjort noen kompromisser. Ytelse og ingenting annet teller!
Stivhet: 23 mm
Vekt rør: 56 gr/m
Styrke 70 kp
Vekt komplett stav 155 cm: 136 gram«.

Swix fix – deal done – og dermed stiller Swix både med ski- og smøreservice, er antrekksleverandør og nå også leverandør av trekkepremie til Reistadløpet 2018.