Oberst Ole Reistads oldebarn på damelandslaget i håndball!

Reistadløpet er som kjent et minneløp etter Oberst Ole Reistad. I tillegg til å være veldig opptatt av det militær-sivile samarbeidet, så var obersten også opptatt av idrett, og den interessen har definitivt gått i arv.

I dag ble nemlig Henny Reistad, som til daglig spiller for Vipers Kristiansand, tatt ut på damelandslaget i håndball som skal spille EM i Frankrike 29. november til 16. desember 2018. Og Henny (bildet – foto: vipers.no) er oldebarn av Oberst Ole Reistad. Henny er forøvrig søsteren til verdensmester Petter Reistad (junior-VM ski 2014), og hvor begge altså er barn av Oberst Ole Reistads barnebarn – som også heter Ole Reistad. Og Ole Reistad gikk Reistadløpet i 2018, og er allerede påmeldt til Reistadløpet lørdag 6. april 2019.

Dermed blir et nytt kapittel i Reistadfamiliens idrettshistorie skrevet når Henny kommer til å debutere på A-landslaget i håndball for damer. Vi gratulerer Henny – og hele familien – med uttaket! Så får tiden vise om hun også kommer til å debutere i Reistadløpet til neste år…