Ny «tidligrekord» når det gjelder antall påmeldte…

Det er snart kun fem måneder igjen til Reistadløpet lørdag 6. april 2019, og vi har nå satt ny rekord med tanke på antall tidlig påmeldte.

Pr. dags dato er det totalt 83 løpere som har meldt seg på kommende vinters Reistadløp. Sammenlignet med påmeldingen til 2018-løpet 156 dager før løpet så er det en enorm utvikling i og med at vi da hadde kun 9 påmeldte til samme tid.

Blant disse 83 påmeldte er det hele 9 tsjekkere. Det er altså like mange tsjekkere påmeldt til 2019-løpet som det var totalt antall påmeldte til samme tid til 2018-løpet… Hvorvidt det er vårt nylig inngåtte samarbeid med Jizerska i Tsjekkia som er årsaken til dette, vet vi ikke selv om mye tyder på det. I tillegg til tsjekkerne er det tre svensker, to finner, en spanjol og en russer påmeldt – i tillegg til 67 nordmenn.

Totalt sett er dette en hyggelig utvikling i antall tidligpåmeldte løpere, og ekstra hyggelig blir det når vi vet at ingen av ProTeam-løperne er lagt inn i systemet enda. Det skjer dog i løpet av få dager.

Og til alle dere som allerede har bestemt dere for å gå Reistadløpet lørdag 6. april 2019 – det er ingen grunn til å vente med å melde seg på. Og det kan dere gjøre her.

Velkommen til Pure Arctic Madness!