«Midt-Troms – lett å reise til, tungt å reise fra»

Med flere daglige flyavganger fra Gardermoen kan man lande nesten rett i målområdet på Reistadløpet – og det kun etter 110 minutters flytur. Det tar faktisk like kort tid å komme seg til Indre Troms fra Gardermoen som det gjør fra yttersida av Senja…

Reistadløpet er dermed meget lett tilgjengelig med fly fra Østlandet, og for løpere som allerede nå ønsker å planlegge med deltakelse i Reistadløpet lørdag 6. april 2019, så åpner Norwegian sine ruter for april 2019 i løpet av få uker. Da blir det mulig å booke forholdsvis rimelige flybilletter til Bardufoss Lufthavn.

Påmeldingslinken til Reistadløpet 2019 er allerede åpen, og for de som ønsker å oppleve «mer enn bare et turrenn» i fantastiske omgivelser, kan så smått begynne å tenke på hvilke andre opplevelser man skal få med seg når man først reiser til Midt-Troms. (Foto: Nye Troms).

For Midt-Troms kan by på et hav av opplevelser – bokstavelig talt. Og for å hjelpe dere som vurderer en tur nordover i første halvdel av april 2019, så kan vi anbefale alle de opplevelsene som er listet opp i den nye «Senjaguiden 2018/2019«. Eller dere kan gå inn og se på noen av de ulike – og unike –  vinteropplevelsene som er listet på Visit Senja sine websider.

Når man først reiser nordover for å gå Reistadløpet vil det være «galskap» ikke å få med seg en del andre opplevelser også. Vi driver tross alt med Pure Arctic Madness!

Velkommen nordover i april 2019 – både for å gå Reistadløpet og for å oppleve andre deler av Midt-Troms! 

«MIDT-TROMS – LETT Å REISE TIL, TUNGT Å REISE FRA»