Med Reistadløpet på Idrettshelga

Helgen 19. – 20. oktober gjennomfører Troms Idrettskrets sitt årlige arrangement, «Idrettshelga», i Tromsø.

Og dette årets tema er «Veien mot flere store idrettsarrangement i nord«, og i forbindelse med dette temaet er Reistadløpet ett av totalt seks arrangement som er invitert til å holde et innlegg i forhold til dette temaet. Og den invitasjonen har vi selvsagt takket ja til, og vi blir representert med en av de som kjenner Reistadløpet aller best, nemlig Fred Arne Jacobsen. Fred Arne er både nestleder i styret i Reistadløpet AS og rennleder og med det overordnet ansvarlig for alt som har med selve det renntekniske å gjøre.

I tillegg til Reistadløpet er det fem andre store idrettsarrangement som også skal ha hver sin innledning. Sjakk-OL i Tromsø 2014, Sjarmtrollans UEFA Futsal-kvalifisering, Midnight Sun Marathon, Arctic Race of Norway og Narvik 2025.

Som Idrettskretsen selv skriver i sin invitasjon til idrettshelga så har man følgende undertema;

  • Hvordan kan idretten i landsdelen jobbe for å realisere flere store nasjonale og internasjonale arrangementer?
  • Hva kan vi lære av hverandre? 
  • Hvordan ser fremtidsutsiktene ut?
  • Hvilke idéer, planer og strategier finnes?

Med bakgrunn i diss temaene er det ikke kun idretten som er målgruppen, men like gjerne kommuner og fylkeskommuner, samt andre som interesserer seg for –  og er opptatt av – at vi skal ha store internasjonale idrettsarrangement i Nord-Norge, blant annet reiselivet…

Les mer om Troms Idrettskrets på deres egen webside. Påmelding skjer på denne linken.