Hvordan komme seg til Reistadløpet?

Oversiktsbilde final

Detaljbilde final

Det er mange forskjellige måter å komme seg til Reistadløpet på!

Med fly

Bardufoss Lufthavn (BDU) er den nærmeste med bare 27 km til Setermoen, og bare 4 km fra mållinja på Bardufoss. Norwegian og Widerøe er de eneste ruteflyselskapene som lander på Bardufoss.

Men du kan også fly til Harstad Narvik Lufthavn Evenes (EVE). Dit flyr både Norwegian, SAS og Widerøe, eller du kan reise til Tromsø (TOS). Flyselskaper som opererer fra Tromsø er Norwegian, SAS, FlyViking, Widerøe, Finnair, Nordavia og Nextjet. Stipulerte kjøretider fra flyplassene til Setermoen er vist på kartet over.

Det er bussforbindelser fra alle tre flyplassene.

Fra Bardufoss går den etter at flyet har landet.

Fra Evenes og Tromsø er det overgang til andre busser. Sjekk rutetidene!

Leiebiler er tilgjengelige ved alle flyplassene. Kjør først til E6, og deretter følg E6 til Setermoen/Bardufoss.

 

Med tog

Fra Sverige er det mulig å ta toget frem til Narvik. Rutetabeller er tilgjengelig på www.sj.se

 

Med båt

Du kan også ankomme med båt! Det går hurtigbåt mellom Tromsø og Harstad som stopper på Finnsnes. Fra Finnsnes er det mulig å bruke buss eller leiebil.

Men du kan også ta hurtigruta! Den starter i Bergen og går hele veien til Kirkenes, eller motsatt, og hele turen langs den norske kystlinja tar ca ei uke. Men du kan gå ombord i hurtigruta på hvilket som helst anløp, og gå av i Finnsnes som er nærmeste stopp til Reistadløpet. Eller, på veien hjem etter Reistadløpet kan du gå ombord i Finnsnes og ta hurtigruta så langt du ønsker!