Fremtiden er elektrisk – Statnett ny partner til Reistadløpet

Statnett går inn som partner til Reistadløpet fra og med 2018-sesongen av.

Vi har jobbet inn mot Statnett siden 2016, da vi fikk «go» til å være en del av Visma Ski Classics, og i går fikk vi den endelige tilbakemeldingen på at de går inn som partner til Reistadløpet for perioden 2018-2021 – en fireårsavtale altså. Den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves…

Statnett skal primært profilere seg med logoen sin på alle de 300 funksjonærvestene som vi går til innkjøp av nå før 2018-løpet. Funksjonærvester som ALLE funksjonærene skal bruke i forbindelse med Reistadløpet. Dermed blir Statnett profilert sammen med begge «eierkommunene» og generalsponsor Sparebank1 Nord-Norge på disse vestene – selvfølgelig i tillegg til Reistadløpslogoen.

Statnett er for øvrig «profilert» i løypetraseen gjennom den enorme utbyggingen de har gjort i Nord-Norge de seneste årene (foto: NrK). På bildet ser vi den nye 420 kV-ledning mellom Ofoten og Balsfjord som er bygd for å bedre strømforsyningen til den nordligste delen av landet. Statnett er for øvrig snart halvveis i den totale oppgraderingen av hovedstrømnettet i Norge. Utbyggingen gjøres for å sikre enda tryggere strømforsyning i hele landet – til det beste for både deg og meg.

Avslutningsvis kan vi ta med litt funfact om vår nye partner, Statnett.

  • 11.000 kilometer høyspentlinje
  • 150 stasjoner
  • 2 regionsentraler (Oslo og Alta)
  • over 1.200 ansatte
  • 5,9 milliarder i driftsinntekter (2015)

En stor, stor takk rettes til Berit Erdal i Statnett i for at de gikk inn som partner med oss i Reistadløpet. Og takk også til Toralf Heimdal som har holdt dialogen med Statnett siden 2016.