Folkebladet offisiell mediepartner ut 2021

I dag ble det klart at Folkebladet viderefører sin partneravtale med Reistadløpet, og dermed blir de offisiell mediepartner også de kommende tre årene – ut 2021.

Det kunne sjefredaktør Steinulf Henriksen meddele oss i dag. Henriksen sier til vår webside at de er stolte av å videreføre en mangeårig partneravtale. Sjefredaktøren sier videre at de ser et stort potensiale i Reistadløpet, samt at Indre Troms er et viktig nedslagsfelt for lokalavisa. Avslutningsvis gir Henriksen også uttrykk for at de skal bidra mediemessig til at Reistadløpet når sitt hovedmål for 2019-løpet når det gjelder antall påmeldte deltakere. Rekorden på 1.585 påmeldte løpere fra 1979 skal altså overgås i 2019 – 40 år etter at rekorden ble satt! Alt dette skulle tilsi at det i alle fall ikke blir noe mindre omtale av Reistadløpet i Folkebladet de kommende årene…

Fra Reistadløpets side er vi meget takknemlige både for at Folkebladet viderefører partneravtalen, samt at vi har denne på plass såpass tidlig. Det bidrar til at vi kan bruke høsten på å rekruttere inn nye partneravtaler i stedet for å reforhandle tidligere avtaler.

Selv om vi inngår en slik forretningsmessig avtale med Folkebladet er vi ikke bundet opp redaksjonelt til å gi Folkebladet ekslusivitet med tanke på nyhetssaker. Her skal vi spille fritt og meddele ulike nyhetsorganer de samme nyhetssakene, og det til samme tid.

En stor takk rettes til Folkebladet og vi ser frem til å videreføre det gode og tette samarbeidet vi har med de.