Finn Arve Sørbøe – en «klassisk» ambassadør!

Finn Arve Sørbøe har gått Reistadløpet to ganger tidligere (2016 og 2017) og er på mange måter en «klassisk» Reistadløper – i dobbel forstand. Nå blir han også ambassadør for Reistadløpet og «scorer hat-trick» i og med at han skal gå i år også – tre på rad!

Med ordet «klassisk» Reistadløper så fremkommer det at han er fornøyd med å gjennomføre en fin og flott tur over fjellet – uten kjas og mas om tider og plasseringer, eller som han selv sier til reistadlopet.no; «Jeg liker å ligge bakerst og kontrollere feltet, jeg«. Alt selvfølgelig i klassisk stil. Der hvor Håkon Mikalsen på mange måter er ambassadør for konkurranseutøverne, er Finn Arve ambassadøren for Hvermansen.

Sørbøe sier videre til Reistadløpets webside at; «For meg er Reistadløpet en flott skitur i fantastisk natur. Her er det plass til alle, både vi som ber om påfyll på drikkestasjonene og de som suser forbi. I Reistadløpet er det alltid god stemning og store smil, alle heier på alle. Ikke minst blant oss som danner baktroppen. Jeg ligger selv alltid bakerst og kontrollerer feltet. Tryggest det. Og lite mas. God tur!»

Og den godeste Finn Arve, som også er kjent som komiker i Påtryneteatret, har allerede meldt seg på – det som nummer 204 av totalt 215 påmeldte pr. Valentine Day. Som en kuriositet kan vi nevne at antall påmeldte 52 dager før løpsstart i fjor var 163, og nå er vi altså oppe i 215.

Og når vi først er inne på Påtryneteatret så benytter vi anledningen til å drive litt PR for denne fantastisk morsomme teatertruppen. I perioden 19. – 29. september 2018 stiller de med nytt show på hovedscenen på kulturhuset i Tromsø. Og hvis ikke alle forestillingene er utsolgt allerede kan dere bestille billetter på denne linken – https://www.aurorabillett.no/tromsoe/paatryneteatret-paatryne-show-2018/

De kommer også til Finnsnes 9. – 10. november og vi ser heller ikke bort fra at de kommer til Indre Troms i løpet av turneperioden.

Finn Arve – Reistadløpet heier på deg!