Fem nasjoner og fire fylker allerede representert…

Nå før mange går inn i «sommerdvalen» – i den grad man kan si at sommeren er kommet til Nord-Norge – kan vi oppdatere med litt påmeldingsstatus til kommende sesongs Reistadløp lørdag 6. april.

Blant de 30 som er påmeldt allerede er det påmeldinger fra fem nasjoner og løpere fra fire fylker. Foruten fra Norge er det påmeldt løpere fra Sverige, Finland, Spania og Tsjekkia. De fire fylkene som er representert er Troms, Nordland, Trøndelag og Akershus. Det er videre påmeldte i alle amatørklasser – Turklassen, Trim med tid, Trim uten tid og Militær. Påmeldingene fra ProTeam-lagene til Visma Ski Classics-klassen vil skje senest 1. november 2018.

På samme tid i fjor – 291 dager før løpsstart – hadde vi ingen påmeldte. Dette naturlig nok da påmeldingslinken til 2018-løpet ble åpnet først ultimo august 2017…

Selv om vi går mot sommerferie er dette en gylden mulighet til å benytte tiden fremover til å holde seg i litt mer bevegelse, og således komme i litt bedre form, slik at man kan sette seg et mål om å gå Reistadløpet i 2019. De som var «førstegangsløpere» i år angrer garantert ikke på at de valgte å gå Reistadløpet, og vi håper at alle disse kommer tilbake i 2019. Samt at vi får minst like mange «førstegangsløpere» i 2019 som vi hadde i 2018-løpet.

Velkommen til Reistadløpet lørdag 6. april 2019 – og påmeldingslinken finner dere her.