Enervit utvider sitt engasjement…

Enervit sportsdrikke utvider sitt engasjement etter at vi inngikk avtale om produktlevering i forbindelse med 2018-løpet.

Nå har vi fremforhandlet at de vederlagsfritt leverer sportsdrikke og drikkebeger til både Reistadrittet (ultimo juni hvert år) og Reistadtråkket (primo september hvert år) – i tillegg til at de fortsatt skal levere det samme også til Reistadløpet. Utover dette skal de også levere barer og liquids til Reistadløpet som Røde Kors-mannskapet skal «ha på lur» hvis det er løpere som nærmer seg utmattelse mens de fortsatt er et stykke unna mat- og drikkestasjoner. Dette etter innspill fra Røde Kors i forbindelse med evalueringen av 2018-løpet.

Utover dette kommer de – på samme måte som til 2018-løpet – å utarbeide en egen Enervit-pakke for Reistadløpet basert på løypeprofilen. Denne  pakken vil være mulig for løperne å bestille på forhånd eller kjøpe på Ski Village og kanskje på Sport1-butikkene på Setermoen og Andslimoen. Nærmere informasjon om pris og tilgjengelighet kommer senere.

Vi ser det som et meget positivt signal til Reistadløpet at Enervit velger å utvide sitt engasjement hos oss, og er glade for å kunne bistå både Reistadrittet og Reistadtråkket med litt drahjelp i forbindelse med sponsorarbeidet.