De 10 «gratisplassene» er nå trukket…

Tidlig i forrige uke utlyste vi 10 «gratisplasser» til årets Reistadløp, og nå er de heldige vinnerne trukket ut. Det viste seg å bli 11 gratisplasser i og med at det var et venninnepar som ble trukket ut som vinnere.

Dermed ble det trukket ut seks som aldri før har gått løpet, samt fem som har gått løpet tidligere. Disse er; Charlie Laverty, Odd Gunnar Lorentzen, Beate Winther Sebulonsen, Kristine Jerijärvi, Trine Amundsen og Lena Njå (ingen av disse har gått løpet tidligere), samt Roar Pedersen, Thomas Ludviksen, Anders Bjerkås, Inger Margrethe Tronstad og Anne Irene Granhus (som har gått løpet tidligere).

«Argumentasjonene» som disse kom med var av ulik karakter. Bare les – og nyt: 

  • Har aldri gått før, men har startet treningen mot dette løpet. Etter mange år uten ski på beina blir dette årets utfordring, i et fantastisk turterreng.
  • Norges flotteste og mest utfordrende turskirenn.
  • Æ nominere sjæfen min ho Beate Winther Sebulonsen (som åsså e min trofaste turvenninne). Æ jobbe næmlig hardt med å få ho te å delta lamme mæ, og med en gratis billett kan ho vel ikke si nei? Åsså synes ho jo ikke det va nok nedoverbakka på bortover-ski, så da må ho jo få teste ut Reistadløpet (ingen av oss har gått før, men æ har allerede meldt mæ på)
  • Jeg er australsk, dermed vil jeg forhøye antallet deltakende nasjoner og senke teknikknivået. Har ikke gått Reistadløpet før, men vil gjerne.
  • Det tøffeste løpet i Nord!
  • Nord-Norges svar på Birken og Skarverennet!! Rett og slett en stor folkefest som må oppleves. Beste minnet må være fjorårets renn der Forsvaret hadde samlet tidenes heiagjeng på vei opp mot Orta.
  • Trine Amundsen og æ skulle gå i fjor, men det kræsja med andre ting. Prøve å lure ho med mæ i år, for ingen av oss har gådd det før og æ har hørt så mye fint om Reistadløpet! Så 2 billetta t finnmarksrypan hadde vært toppers!

Vinnerne blir kontaktet særskilt! Deltakelsen i konkurransen var veldig stor, så får vi se om vår gode «velgjører» som har sponset disse billettene er med oss også på 2019-løpet…