COOP Nord viderefører partneravtalen…

I dag fikk vi tilbakemelding fra COOP Nord SA om at de blir med på samme partneravtale som de var inne med i 2017 – det første året med Visma Ski Classics for Reistadløpets del.

Det betyr at både løpere, funksjonærer, publikum og TV-seere får se Coop Extra-profileringen i deler av løypa også i april 2018. Vi har tidligere meldt at Sport1 har inngått partnerskap for sesongens løp, og også denne er en avtale som «forvaltes» gjennom COOP Nord og da via Sport1 Bardu.

Vi er særdeles takknemlige for at en av de største aktørene i Nord-Norge er med oss nok en sesong, og vi ser frem til å kunne profilere både COOP Extra Setermoen og Sport1 Bardu i forbindelse med årets Reistadløp lørdag 7. april.

Coop er for øvrig en av Norges største sponsorer og bidragsytere til lag og foreninger. Dette med bakgrunn i samvirkelagenes mange lokale sponsorat og Coop Norges store, nasjonale satsinger. Deres sponsorvirksomheter fokuserer på feltene som er mest relevant for forretningsvirksomheten deres – mat, sport og omtanke.

Innen sport har COOP hovedfokus på de folkesportene som engasjerer flest mulig av bedriftens medlemmer og ansatte, og som er viktigst for deres butikker: fotball, ski, sykkel og løp. Innen ski er definitivt deres sponsorat med Petter Northug mest kjent – et sponsorat som dessuten har fått desidert størst oppmerksomhet i Norge – så får tiden vise om vi får se Northug’en med startnummer på brystet på fjellet mellom Setermoen og Bardufoss… Det blir i alle fall ikke noe barneskirenn, Petter’n…