Coop Nord AS viderefører partnerskapet med Reistadløpet

Coop Nord SA, som har vært med oss som partner begge de årene Reistadløpet har vært en del av Visma Ski Classics, har valgt å videreføre sitt partnerskap med oss.

De har ikke bare videreført partnerskapet, de har også utvidet rammene slik at de rykker opp som en av hovedpartnerne til det tradisjonsrike skirennet som ble etablert så tidlig som 1958.

Dette betyr også at Extra vil profilere seg ytterligere langs 2019-traseen, og de har kjøpt «Sprintpunktet» ved Storlømyra Skistadion, noe som betyr at Bardu ILs skistadion vil «tapetseres» med den røde og gule logoen til Extra under Reistadløpet lørdag 6. april 2019.

Marit Hemmingsen, medlems- og markedssjef i Coop Nord SA, sier til Reistadlopet.no at «Vi ønsker ikke bare å videreføre samarbeidet vi hadde med Reistadløpet i 2017 og 2018, men vi går nå inn med økte rammer og i form av en treårig avtale som gir større og bedre profilering av Extra. Vi ønsker å bidra til at Reistadløpet kan utvikle seg videre som det fantastiske arrangementet det er, og vi ser frem til et godt og utviklende samarbeid med verdens nordligste Visma Ski Classics-løp. Det er også viktig for Coop Nord at vi kan gi noe tilbake til kundene våre og dermed er vi spesielt godt fornøyd med at vi gjennom denne avtalen kan tilby Coop-medlemmer 20 % rabatt på påmeldingsavgiften til løpene de kommende 3 årene».

Vi i Reistadløpet er særdeles takknemlige for at vi har fått fremforhandlet en større og mer langsiktig avtale med den femte største bedriften i Nord-Norge (målt i driftsinntekter), og vi gleder oss til å profilere Coop Nord SA/Extra i Reistadløpsammenheng både i 2019, 2020 og 2021 – og forhåpentligvis også årene etter 2021…

En stor, stor takk rettes til Coop Nord SA ved Marit Hemmingsen!