Bra oppslutning blant bedrifters ansatte…

Så langt har flere bedrifter meldt på mange av sine ansatte til årets Reistadløp, noe vi setter stor pris på og som vi ønsker skal utvikle seg til enda flere bedrifter og i enda flere bransjer.

Helt i front finner vi selvfølgelig vår generalpartner Sparebank1 Nord-Norge som kommer med rundt 30 løpere også i år – inklusive noen kunder. KSAT, som også er en solid partner til Reistadløpet, har så langt meldt på 13 løpere, men kommer helt sikkert med mange flere etter hvert som dagene går.

Hyggelig er det også at det er lokal oppslutning gjennom at Team Lian’s har meldt på 10 av sine ansatte til årets løp. Ikke mye dårligere er Øverbygd Elektro som stiller med hele åtte ansatte – helt fantastisk!

Videre så blir også bemanningsbransjen representert i årets løp. Adecco har tillyst at de stiller med 7-8 løpere, mens JobZone har signalisert at de stiller med fem løpere. Utover dette er det flere bedrifter som stiller med færre løpere, så som Multiconsult med fire løpere, Nortura med tre, HK Sørensen med to – og enda flere «bedriftsløpere».