Bestill reisen til Reistadløpet 2019 allerede nå…

For de som er avhengige av fly for å komme seg til Midt-Troms for å gå Reistadløpet lørdag 6. april 2019 kan – og bør –  allerede nå gå inn og booke flybilletter til Bardufoss til en veldig rimelig penge.

Det er kun Norwegian som flyr på Bardufoss og de flybillettene som ligger ute nå er trolig de billigste billettene man kan få på ruten Gardermoen – Bardufoss. 829 kroner en vei (1.658 kroner tur/retur) er den laveste prisen, og det vil trolig ikke bli lavere flypriser på denne strekningen frem til 6. april 2019…

Hvis man ikke bor på det sentrale Østlandet, men er avhengig av tilbringerfly til hovedstadens flyplass, så er disse flyprisene enda lavere. For kun kroner 1.198,- (SAS) får du tilbringerreise til/fra Gardermoen både fra Kristiansand, Haugesund, Stavanger, Bergen, Ålesund, Kristiansund, Molde og Trondheim. Det betyr at man får hele reisen tur/retur Bardufoss for under 3.000 kroner (eksklusive skipakke) når man reiser fra andre flyplasser og inn til Gardermoen før man letter videre nordover til Midt-Troms.

Billettbestillingen på Norwegian kan gjøres på linken www.norwegian.no, mens de som har behov for tilbringerfly også kan benytte seg av SAS sitt rutenett, www.sas.no.

Påmeldingen til Reistadløpet gjøres på denne lenken

De fleste av de som ankommer med fly har også behov for overnatting og dette kan man ordne selv via denne lenken (denne «overnattingssiden» vil bli oppdatert i løpet av kort tid).

Da er det egentlig ingenting å drøye med – meld dere på og bestille reise og opphold allerede nå. Så gjenstår bare treningen gjennom høsten og vinteren…

Velkommen til Reistadløpet lørdag 6. april 2019 – Pure Arctic Madness!