Aktiviteter

I forbindelse med utviklingen av Reistadløpet som «mer enn et turrenn» så arbeider vi offensivt inn mot både Visit Senja og reiselivsbedrifter for å tilby tilreisende ulike aktiviteter og opplevelser når de først tar turen til Midt-Troms for å gå Reistadløpet.

Nedenfor følger noen få av de aktivitetene og opplevelsene som det er verdt å utforske når man først er i Midt-Troms. Og man skal ikke bevege seg mer enn en drøy halvtimes kjøretur fra målområdet ved Bardufoss før man er på Eventyrøya Senja, et Norge i miniatyr, med alle dens vinteropplevelser!

POLAR PARK

Verdens nordligste dyrepark hvor du kan se rovdyr som bjørn, ulv og gaupe i sine naturlige omgivelser.

www.polarpark.no

POLARBADET

Koselig badeland plassert rett ved mållinjen til Reistadløpet. Her kan du få både Theema’s Thai Spa og lysterapi.

www.polarbadet.no

MÅLSELV FJELLANDSBY

Målselv Fjellandsby tilbyr løyper både for familier, profesjonelle og nybegynnere.

www.malselvfjellandsby.no

NORQUEST AS

Her kan du blant annet kjøre hundespann med ivrige huskier, bade i badestamp eller kjøre hest og slede.

www.norquest.no

RUNDHAUG GJESTEGÅRD

I tillegg til å bo på gjestegården hvor konge og regjering lå i skjul under flukten til London, kan du oppleve både elgsafari, reinsafari og hundekjøring.

www.rundhauggjestegard.no

TROMS FORSVARSMUSEUM

Mange ulike utstillinger som forteller historien om hærens tilstedeværelse i Indre Troms.

www.mtmu.no 

MÅLSELVFOSSEN

Norges nasjonalfoss ligger kun 15 kilometer fra Bardufoss Lufthavn.

www.maalselva.no

VILLMARKSTUR AS

Tilbyr skreddersydde naturbaserte opplevelser med base i Indre-Troms. Legg turen innom oss en dag før eller etter Reistadløpet der du kan kjøre snøscooter eller dra på isfisketur dypt inne i villmarka fra Indre-Troms. Vi tilbyr dagstur for grupper på mellom 4 og 8 personer.

www.villmarkstur.com

NORDLYSOPPLEVELSER

Selv om nordlyset er mest synlig i Nord-Norge i perioden september til ultimo mars, er det fullt mulig å se nordlyset også den første helgen i april når Reistadløpet gjennomføres.

 

Ytterligere informasjon om aktiviteter og opplevelser kan man finne på Nord-Norsk Reiseliv sine websider for Midt-Troms og Senja og på Visit Senja sine websider.

Siden til Nord-Norsk Reiseliv er under utvikling og vil fremstå mye mer «up-to-date» i løpet av høsten/vinteren 2018/2019.