34-kilometeren – en flott distanse…

Reistadløpet har vart mye, mye lengre enn Visma Ski Classics, og vi skal ikke glemme historien, tradisjonen og opprinnelsen til løpet. Etter at det, naturlig nok, var veldig mye fokus på Visma Ski Classics-delen av Reistadløpet i 2017, er det viktig å løfte frem den fantastiske 34-kilometeren av Reistadløpet.

I 2017 utgjorde Visma Ski Classics kun 6-7 % av alle påmeldte løpere til Reistadløpet, mens ca 75 % av alle påmeldte gikk 34-kilometeren. Enten i turklassen, i trimklassen eller i militærklassen. I tillegg var det ca 18 % av de påmeldte som gikk 50-kilometeren i turklassen.

Det er viktig for oss å satse videre på «kjerneklassen» vår – 34-kilometeren – i tillegg til den satsingen vi gjør på 50-kilometeren og Visma Ski Classics. 34-kilometeren er en distanse som mange kan klare å gjennomføre med litt treningsgrunnlag på langrennsskiene, og de som enda ikke har begynt å tenke på et nyttårsforsett bør kanskje gå en runde med seg selv og vurdere om man ikke skal øke langrennsaktiviteten og gjennomføre Reistadløpet i 2018. Da har man et flott mål å trene mot.

Ser deg med startnummer på brystet ved Artillerisletta lørdag 7. april 2018. Enten i turklassen eller i trimklassen med eller uten tid. Eller i militærklassen. Vi sees!